Les nostres solucions tecnològiques per a esdeveniments

Avui dia, els esdeveniments estan adquirint una dimensió superior que multiplica el seu significat, el seu contingut, així com la seva organització i desenvolupament. Internet, les noves tecnologies i les xarxes socials han modificat per complet la forma d’afrontar l’organització d’un esdeveniment. Des Exit Audiovisuals et proposem tot un seguit de solucions tecnològiques per multiplicar l’impacte del teu esdeveniment gràcies a una sèrie d’eines.

Hi ha moltes possibilitats per dotar al teu esdeveniment d’un caràcter innovador i atractiu. Aposta per la cartelleria digital per generar impactes visuals i captar l’atenció de tots els assistents, així com pantalles tàctils, plataformes interactives, punts d’informació … Productes publicitaris digitals que ajuden a reforçar la imatge de marca.

Les xarxes socials han de formar part del teu esdeveniment si o si. Pots incorporar-les amb la plataforma Twitter Event, una eina en línia que garanteix la participació activa dels assistents en tot moment. Ofereix immediatesa, conversa activa i un feedback imminent. A més, avui dia la gamificació en els esdeveniments és tendència i va molt lligada amb el desenvolupament d’aplicacions mòbils o per exemple codis QR amb concursos de preguntes, entre d’altres possibilitats. Aposta pel desenvolupament d’una app i multiplica l’impacte del teu esdeveniment. Les apps mòbils ofereixen un gran nombre de possibilitats tant per a l’empresa organitzadora, com per als expositors o assistents. És un guia d’informació amb notícies, presentacions, a més s’utilitza com a pla interactiu, agenda personal … Per a les empreses ofereix grans avantatges ja que permet registrar les dades de les visites, presentar l’esdeveniment o informar de ponències, entre altres opcions. És un element clau abans, durant i després de l’esdeveniment.

Una altra alternativa que funciona molt bé en els esdeveniments són les enquestes en temps real. Tant els expositors com els visitants podran opinar i oferir els seus comentaris a través d’aquesta eina. D’aquesta manera, s’aconsegueix un feedback instantani i immediat, que servirà per millorar futurs esdeveniments.

La tecnologia ofereix avui en dia moltes possibilitats al sector dels esdeveniments i en definitiva, va aportar un plus important de valor a cada un d’ells. Aposta per les nostres solucions tecnològiques i organitza un esdeveniment d’èxit amb Exit Audiovisuals.