Pantalles tàctils per la teva empresa

Vols presentar les teves balanços d’empresa? ¿Projectar els objectius i metes de 2017? Les pantalles tàctils són ideals per als teus esdeveniments d’empresa i per a exposar qualsevol tipus d’informació als teus empleats o assistents del teu esdeveniment. Ja sigui per llançar nous serveis o productes, mostrar gràfics, avaluacions o tot tipus d’informació. En Exit Audiovisuals comptem amb la tecnologia audiovisual necessària per a la teva empresa.

Avui et volem presentar dues pantalles tàctils que permet satisfer les exigències creixents del sector. Comptem per una banda amb les pantalles tàctils de 65 “, amb connexions d’entrada i sortida HDMI, VGA i DVI-D i amb una lluentor de 500 nits que afavoreix una imatge perfecta i un resultat de qualitat. Aquest plasma consta de 4 GB RAM i té un consum màxim de 700W.

D’altra banda, tenim els plasmes tàctils de 55 “, amb vidre anti reflectant, detecció per infrarojos, i un sistema de comunicació” Full speed USB “.

Són dos sistemes amb resolució 16: 9 i tecnologia LED que van a dotar al teu esdeveniment d’un caràcter nou. La seva qualitat permet captar l’atenció de tots els assistents i així complir amb les expectatives. Si tens dubtes, a Exit Audiovisuals t’assessorem sobre la tecnologia que més s’adapta a les teves necessitats.